Hírek

2016.12.04. 22:00

Az állatkertet is meglátogatta a Mikulás szombaton

Veszprém - Több százan vettek részt a Veszprémi Állatkert hagyományos Mikulás-napi rendezvényén, ahol a vendég ezúttal a nagycsaládosok egyesülete volt.

Forgács Ádám

A várva várt Mikulás a gyerekek nagy örömére a Kölyökdzsungel játszóházban fogadta a kicsiket. Azok a gyermekek, akik a Mikulásnak saját készítésű rajzot hoztak, kedvezményes belépő megváltásával látogathatták meg a parkot - mondta el Török László, a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark igazgatója.

Hozzátette: négyszázan vettek részt a hagyományos Mikulás-napi programon, amelyen a vendég a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete volt.

A Fiatalok éve keretében a kisgyermekes családok ajándékot vehettek át az állatkertben a minap Fotó: Penovác Károly

Ovádi Péter veszprémi önkormányzati képviselő év elején hirdette meg a Fiatalok éve projektet, amelynek keretében most a kisgyermekes családok ajándékot vehettek át az állatkertben a képviselőtől. A megajándékozottakat a nagycsaládosok egyesülete segítségével választották ki, ők ráadásul térítésmentesen kereshették fel az állatkertet szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!