Hírek

2011.08.28. 07:27

Hajnalban megindult a vonatközlekedés Balatonszárszónál

Vasárnap hajnalban eltávolították a felsővezetékre dőlt fát a balatonszárszói állomáson, és visszakapcsolták a vezetékhálózat áramellátását, így a dél-balatoni vasútvonal teljes hosszában közlekedhetnek a vonatok - közölte a MÁVINFORM vasárnap reggel.

MTI

A közlemény szerint az utasoknak már nem kell pótló buszra átszállniuk Siófok és Balatonszemes között.
Szombaton estétől a Balaton déli partján két vonalszakaszon is szünetelt a vonatközlekedés. Este Fonyód és Balatonfenyves között kellett kikapcsolni a felsővezeték-hálózat áramellátását, mert Fonyód állomás egy csonkavágánya mellett kigyulladt egy fa, és rádőlt a vezetékekre. A vonatközlekedés fél tizenkettőig, a fa eltávolításáig illetve a felsővezeték áramellátásának visszakapcsolásáig szünetelt ezen a vonalszakaszon.
Szombat éjszaka Balatonszárszón szintén egy fa dőlt a felsővezetékre, emiatt nem volt feszültség a vezetékhálózatban. A fa eltávolításáig vonatpótló buszok szállították az utasokat Siófok és Balatonszemes között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!