Hírek

2017.01.03. 10:40

Halottat találtak Vilonyánál (frissítve)

Egy olvasónk jelezte, hogy ma reggel egy zsilipnél halottat találtak. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki az.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a halálesetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja - mondta Aradi Virág sajtóreferens.

Frissítés: A legfrissebb információk szerint egy nő holttestét találták meg.

13:33 - A helyszínen megtudtuk, hogy Polgár Péter rokona találta meg a holttestet a zsilipnél beszorulva.

Polgár Péter és felesége
Fotó: Kovács Erika

- Azonnal rohantunk a zsiliphez, amint egy ismerősünktől azt hallottuk, hogy ott valami baj történhetett, mert rendőrök, tűzoltók és mentők tartózkodnak ott - idézte fel izgatottan és még mindig a történtek hatása alatt az eseményeket Polgár Péter, akinek rokona megtalálta a holttestet kedden Vilonyánál, a patak zsilipjénél beszorulva.  Péter rokona a pataknál mederőrként dolgozik, és akkor is a helyszínen tartózkodott, amikor Polgáréknál jártunk kedden délelőtt.

Péter és felesége beszélt arról is, hogy nagyon megkönnyebbültek és megnyugodtak, amikor megbizonyosodtak arról, hogy nem rokonukkal történt  a tragédia, és azonnal hozzátették, nagyon sajnálják természetesen az illetőt, aki meghalt. Azt a házaspár nem tudta megmondani, ki került elő a zsilipnél holtan. Polgárék beszéltek még arról is, hogy tudomásuk szerint Hajmáskéren már hetekkel ezelőtt eltűnt valaki, de azt nem tudták megmondani, hogy ő ki lehetett.

Megkerestük Köbli Miklóst, Hajmáskér polgármesterét, hogy megtudjuk, ki tűnt el a településről, és az illető előkerült-e már. Azt mondta, egy nő tűnt el Hajmáskérről, aki tudomása szerint még nem került elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!