Hírek

2014.08.06. 16:10

Helyesen tippeltek - Értékes nyereményeket kaptak olvasóink

Átvették nyereményüket a labdarúgó-világbajnokság alatt indított tippjátékunk nyertesei szerdán lapunk szerkesztőségében.

Marton Attila

Az értékes belépőket és ajándékutalványokat Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője adta át a győzteseknek. A játék fordulóiban a negyeddöntőbe jutó nyolc csapatot, a két döntőst, valamint a finálé győztesét kellett megtippelniük olvasóinknak.

A legjobb nyolcba jutó csapatokat eltalálók közül Stupián Attilának – aki helyett testvére, Krisztián vette át a nyereményt –, Tihanyi Gabriellának és Gősi Jánosnak kedvezett a szerencse, sorrendben a Historante Étterembe, a História Hangvilla Étterembe és a Hotel Malomkertbe nyertek ajándékutalványt.

Vizi Péter a Sobri Jóska Kalandparkba szóló belépővel, Borszéki Jánosné a História Hangvilla Étterembe, míg Pelikán István a Hotel Malomkertbe szóló ajándék- utalvánnyal gazdagodott a döntő párosítását eltaláló tippjével.

A végső győztest helyesen megjósoló Móró Zsolt, Lang Kálmán és Latzó Tamás sorrendben Sobri Jóska kalandparki belépőt, valamint a Historia Hangvilla Étterembe és a Hotel Malomkertbe szóló tízezer forintos utalványt nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!