Hírek

2010.03.05. 07:05

Horváth Éva a balzsamokra esküszik

Horváth Éva rengeteget törődik csodaszép hajzuhatagával, az összes létező csodaszert kipróbálja, amit csak hajra lehet kenni.

Kiss Nikolett

A nagy odafigyelés meghozta gyümölcsét: a gyönyörű műsorvezetőt jelölték az idei GLAMOUR Women of the Year legszebb hajú sztár kategóriájában. A díjátadón Zsidró Tamás szerint a legújabb trendeknek megfelelően a hullámos frizuráké lesz a főszerep.

Horváth Éva gyönyörű hajkoronája meghálálja a sok törődést, ugyanis a 2010-es GLAMOUR Women of the Year díjátadó gáláján a csinos műsorvezető elnyerheti a legszebb hajú sztár címet. Évát Budai Zsuzsa, Dammak Jázmin, Laky Zsuzsa és Szekeres Nóra mellett jelölték a kategóriában.

„Minden csodaszert ráteszek a hajamra, ami csak kenhető. Meg is szoktam viccesen jegyezni, hogy belőlem megél egy egész multicég is, annyi balzsamot vásárolok. Még nyaraláskor is viszem magammal őket.” – árulta el hajápolási szokásait Éva, aki arról is mesélt, hogy volt olyanra példa, amikor reggel felkente a balzsamot és csak este mosta le azt, a lehető legtökéletesebb hatás érdekében.

Az RTL Klub műsorvezetője egyébként semmilyen káros dolgot nem tesz a hajával.

„Festetve például soha nem volt a hajam, csak színezve, és fodrászhoz is ritkán megyek, mert mindig neki esnek az ollóval a hajamnak és a megbeszélt pár centiből sokkal több lesz.” – mondta nevetve Éva, aki a Glamour gálára kibontott, hullámos frizurával készül, amellyel Zsidró Tamás szerint nagyszerűen meg fog felelni a legújabb hajtrendnek.

„A hazai sztárok nincsenek lemaradva az aktuális hajdivatról, követik a külföldi példákat. – mondta a mesterfodrász, aki hangsúlyozta, hogy egy díjátadón az a fontos, hogy az adott frizura illeszkedjen a meghívóban szereplő dress code-hoz.

„Míg tavaly a szorosan fejhez simuló frizura volt a menő, idén a mennyiségen van a lényeg. A hullámos, tupírozott fazon most a trendi. Még a rövid frizurák esetében is látható egy-két hosszabban hagyott hullámos tincs. A kontyot az idei díjátadókon el lehet felejteni. ” – árulta el az aktuális hajtrend trükkjeit a sztárfodrász.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!