Hírek

2012.07.26. 14:32

Hová tűnt a brazil játékos?

Veszprém - Hétfő óta nem vett részt a Veszprém FC edzésein a brazil Thiago Ribeiroda Silva Vasconcelos.

Novothny Ottó

A klub vezetőit,  játékosait is meglepte az igazolatlan hiányzás, különösen annak tudatában, hogy a 27 esztendős labdarúgót 2013. június 30-ig profi szerződés köti a Veszprém FC-hez.

- Ami kétségtelen tény: Thiago hétfő óta nem jelent meg az edzéseken és mindezt engedély nélkül tette  - mondta Cseresznyés Péter, a VFC ügyvezetője. Egyértelmű tehát, hogy fegyelmi vétséget követett el. Mindezek ellenére még néhány napot várunk, türelmesek leszünk. Július 30-án, hétfőn döntünk a sorsáról, akkor közleményben tudatjuk a klub álláspontját az üggyel kapcsolatban.


 
- Senkivel nem beszélt, senkitől nem kéredzkedett el  - jelentette ki Vágó Attila vezetőedző. - Nem kérdéses, hogy súlyos következményei lesznek az esetnek, biztos vagyok benne, hogy mi ragaszkodni fogunk a jogainkhoz.

Thiago a veszprémi csapat vezéregyénisége volt, a közönség is szerette, gyakran feltűnt a nézőtéren felesége és gyermeke is. Meg nem erősített információnk szerint családjával együtt Ciprusra utazott, ahol próbál csapatot keresni magának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!