Hírek

2017.02.17. 15:39

Idős nőt rabolt ki

Balatonfőkajár – Egy órán belül elfogtak a balatonkenesei rendőrök egy húszéves férfit Balatonfőkajáron, aki február 15-én délelőtt egy idős, két táskával a kezében hazafelé tartó nőt szólított meg az utcán.

A fiatal férfi beszélgetni próbált a nővel, kérdéseket intézett felé, majd a választ meg sem várva megfogta az asszony sapkáját, és azon keresztül a hajánál fogva a földre rántotta.

Eközben leverte a sértett szemüvegét, majd az egyik bevásárlótáskájában kutatni kezdett. Az idős nő a földről felkelve a helyszínről elsietett, a fiatal férfi a sapkával a kezében távozott a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a gyors adatgyűjtés eredményeként beazonosították az elkövetőt, akit egy órán belül elfogtak egy helyi házban – tudtuk meg Aradi Virágtól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A 20 éves K. Dávid balatonfőkajári lakost előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!