Hírek

2012.12.29. 17:23

Idősek közös ünnepe

Balatonfűzfő - Mint minden évben, az idei esztendőben is közös műsorral ünnepelték meg a karácsonyt a Támasz Idősek Otthonában.

Varga Domokos Péter

Az otthonból ebben az időszakban többen eltávoznak, aki csak teheti, meglátogatja szeretteit, közelebbi, távolabbi hozzátartozóit. De sokan ezt úgy időzítik, hogy új otthonukban részt vehessenek a karácsony közös ünneplésén, melyen a lakók mellett a valamennyi dolgozó megjelenik. Akiknek viszont egyáltalán nincs hova menniük – ilyenek is akadnak szép számmal – azoknak kizárólag ez az alkalom jelenti karácsony meghittségét.

Idén az Irinyi János Általános Iskola tanulói kedveskedtek zenés, táncos műsorral az időseknek. De fellépet a házon belül működő irodalmi színpad és énekkar is, ők betlehemes műsort adtak elő, megelevenítették a kis Jézus születésének történetét. A műsort az intézmény vezetője, Nagy Erika állította össze és tanította be. A megemlékezés fogadással zárult, ahol karácsonyi ételekkel, süteményekkel kedveskedtek az idős lakóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!