Hírek

2011.03.03. 06:31

Jótékonysági bál a Báthoryban

Veszprém - Második alkalommal rendezték meg a Báthory István Általános Iskolában a hagyományos szülő-pedagógus bált, melynek bevételéből strandröplabda-pályát építenek a gyerekeknek.

Szausev Xénia

A szülői munkaközösség szervezte a jótékonysági mulatozást múlt héten.  A bál célja, hogy az iskolát segítve egyre több és újabb lehetőséget teremtsünk az ott tanulók számára - mondta Kavalecz Tibor, a munkaközösség elnöke, hozzátéve a gyerekek kezdeményezték az első gyűjtő-akciót is, egy megrongált játszótér helyreállításáért.

Az adományozó szülőknek, az önkormányzatnak és az iskola alapítványának köszönhetően, azóta egy teljesen új, az uniós szabványoknak megfelelő játékkomplexum áll az iskola udvarán. A jótékonykodók idén közel háromszázezer forintot gyűjtöttek, így tovább bővíthetik a megújult játszóteret, strandröplabda pályával. A bál szervezője, Jung Edina, úgy döntött, hogy a sikeres báli kezdeményezéseket jövőre is folytatják, melyre nem csak az iskola dolgozóit és az ott tanuló gyermekek szüleit várják, hanem bárkit, aki szívesen segíti a nemes és jószándékú tevékenységeket, főleg ha azok a gyermekek érdekeit szolgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!