Hírek

2013.12.13. 19:38

Jótékonysági est Kiss Bálintért

Balatonalmádi - Indonéziától kezdve egészen Utilkrajnáig jött összesen 25 művészeti csoport a Pannónia Kulturális Központban (PKK) pénteken este, hogy így segítsenek a beteg gyermeknek.

Kovács Erika

Az esten részt vett Szedlák Attila, Litér polgármestere, országgyűlési képviselő és Barták Péterné, a veszprémi Báthory iskola  igazgatója. Keszey János helyi polgármester,  dr. Gulka Ede, a szlovákiai Berencs polgármestere, Bati János, a PKK igazgatója, valamint Vári József üzletember köszöntője után fergeteges hangulatot teremtettek a színpadon a művészek, akik saját hazájuk kultúrájából adtak színpompás ízelítőt. A hazaiak közül fellépett a balatonfüredi Kék Balaton Nyugdíjas Klub, amely külön gyűjtött a kisfiúnak. A nemzetközi estet 13. alkalommal rendezte meg Karácsonyi fények elnevezéssel  Vári József érdekeltségéhez tartozó cég, ami most 100 ezer forintot adományozott. Az est bevételével, ami lapzártánkig nem ért véget Bálint gyógyulását segítik a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!