Hírek

2011.11.10. 15:07

Juhászéknak kisfia született

Ajka - Csütörtökön délután 2 órakor megszületett Ádám Zalán, a kolontári Juhász Zoltánék kisfia. A család egy évvel ezelőtt tragikus körülmények között, az iszapkatasztrófában elveszítette legkisebb gyermekét, Angyalkát. A szülők úgy vélik, a kisbabát a gondviselés és Angyalka küldte nekik és a testvéreknek, vigaszul.

Tóth B. Zsuzsa

Juhász Erzsébet, az édesanya, türelmetlenül várta a gyermekét, aki néhány napos késéssel, mindössze két órás vajúdás után látta meg a világot. A apától megtudtuk, anya és gyermeke jól érzik magukat, ismét beköltözött a családba a boldogság.

A nagyobb gyermekek ellátásban egyelőre Zoltán sógornője segít a családapának, aki csupán azért nem volt jelen a szülésnél, mert éjszakai műszakban dolgozott. Éppen a kórházba készült, mikor megtudta, hogy Erzsébet vajúdik. Mire beért a szülészetre, az 53 centiméteres kisfiú már megszületett. Zoltán egyébként nagyobb gyermekei születésénél sem volt jelen, számára fontosabb, hogy kivegye a részét a gyermek és az anya ápolásából.

Dossziénk az iszapkatasztrófáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!