Hírek

2016.12.26. 14:59

Karácsony a sürgősségin

Veszprém - Ugyanolyan betegségekkel és annyi beteg kereste fel a karácsonyi ünnepnapokon is a kórház sürgősségi osztályát, mint máskor, mondta el érdeklődésünkre Nemes Attila, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház belgyógyász, kardiológus orvosa.

Kovács Erika

-Egész nap nincs megállás, bőven van munka, de ez itt megszokott, fogalmazott Nemes Attila. Elmondta továbbá, a sürgősségi osztály teljes-, a kórház pedig csökkentett, ügyeleti létszámmal dolgozik ünnepnapokon orvosokat, nővéreket tekintve.

Nemes Attila belgyógyász, kardiológus egy beteget vizsgál a sürgősségi osztályon, karácsonykor a veszprémi kórházban Fotó: Pesthy Márton

A belgyógyász, kardiológus orvos beszélt arról, hogy a sürgősségi osztályra különféle problémákkal érkeztek a betegek, számos baleseti sérültet hozott a mentőszolgálat, rajtuk kívül jöttek betegek gyomor, hasi-, szem-, és vese panaszokkal, vér-, bőr-, és alkohollal kapcsolatos problémákkal. Emellett elláttak különféle daganatos betegeket is, akik rosszabbul érezték magukat karácsonykor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!