Hírek

2011.09.21. 06:09

Kevés süllő jött

Balatonfüred - A Balatonfüredi Horgász Egyesület és Balatonfüred Város Önkormányzata immár 19. alkalommal rendezte meg az örökös horgászelnökről, Kutassy Lászlóról elnevezett nyílt vízi, éjszakai süllőfogó versenyét.

Tremmer Tamás

Ahogy azt az utóbbi években már megszokhattuk, a nagyok versenyét kiegészítették a fiatalok megmérettetésével, a gyermek és ifjúsági korosztály részére kiírt küszfogó versennyel.

A mezőnyre nem lehetett panasza a szervezőknek, a halakra annál inkább, az éjszakai versenyen süllő ugyanis alig akadt horogra. A 39 induló mindössze 56,3 kilogramm halat zsákmányolt, ami nem mondható acélosnak. Majd jövőre, a jubileumon!

A küszfogó fiatalok között gyermek kategóriában Pohl Kristóf ( Bem József Általános Iskola, Balatonfüred) volt a legügyesebb, mögötte Berta Bence (Bem) és Csida Benjamin (Eötvös Lóránd Általános Iskola, Balatonfüred) végzett. Az ifjúságiak között Torma József (Széchenyi Szakközépiskola, Balatonfüred) nyert, Somogyi Christofer (Széchenyi) és Hajba Zsolt (Lóczy Lajos Gimnázium, Balatonfüred) előtt.

Kutassy László Süllő-kupa végeredménye: 1. Túró Rudi csapat (Fejes Szilárd, Holubetsz Balázs) 5,35 kilogramm, 2. Farkasok (Csönge Ferenc, Kránitz Róbert) 5,2 kilogramm, 3. Cubanita (Molnár László, Paulik József) 3,5 kilogramm. Egyéniben Sebe Andor volt a legjobb, zsákmánya 8,9 kilót nyomott. A legnagyobb egyéb ragadozót Kőrösi Tamás fogta, egy 1,66-os balint. A legnagyobb süllő Csönge Ferenc szákjába került, ez 3,18 kilós volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!