Hírek

2013.06.12. 07:45

Kigyulladt autóban meghalt egy férfi Ajka közelében

Kiégett autójában találták holtan egy negyven éves férfit szerdán reggel, a rendőrök a helyszínelés során sem bűncselekmény, sem baleset nyomait nem találták.

Szabó Péter Dániel

A gépkocsi Ajka-Padragkút és Öcs között a 7309-es út mellett 40-50 m-re egy füves területen égett, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a férfi. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az autóban egy 40 éves ajkai férfi ült, aki a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges, helyszíni vizsgálat során a rendőrök sem bűncselekményre, sem közlekedési balesetre utaló nyomokat nem találtak.

Fotó: Katasztrófavédelem 

Reggel nyolc óra után kapta a jelzést a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete, hogy egy autó ég a két település között a szántóföldön, az úttól mintegy 50 méterre. Az ajkai hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre, s oltották el a tüzet.

Az autó sofőrje életét vesztette, a körülmények tisztázatlanok, az ügyben tűzvizsgálat folyik, közölte a Napló kérdésére Révész András megyei katasztrófavédelmi szóvivő. A tűzoltók mellett a mentők is nagy erőkkel, mentőhelikopterrel vonultak az esethez, de segíteni már nem tudtak az autóban lévő emberen, akinek a személyazonosságát még próbálják megállapítani a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!