Hírek

2006.06.16. 22:00

Kizárták az MDF-bõl

Mórocz Zsolt

Errõl tegnap maga az érintett számolt be lapunknak. Megtudtuk tõle, a fegyelmi bizottság nem csupán õt, hanem az ajkai Horváth Dánielt is kizárta, holott az ülésen egyikük sem volt jelen. Hermann István kedden este kapta meg a tértivevényes levelet, de hivatalos elfoglaltságát a rendelkezésére álló egy napon már nem tudta átszervezni. De az értesítés tanúsága szerint az eljárás lefolytatását érdemben nem befolyásolta, hogy azon a meghívottak megjelennek vagy nem. Ebbõl és a pártban az elmúlt hetekben zajló quottisztogatási akcióbólquot Hermann István azt a következtetést vonta le, hogy koncepciós eljárást folytattak ellene, ahol nincs jelentõsége annak, mivel védekezik, hiszen az ítélet már elõre kész volt. Ezt erõsíti az a tény is, hogy az MDF hétfõn megtartott megyei választmányi ülésére meg sem hívták, holott akkor még funkcióban volt. A volt elnök így fogalmazott quotIde süllyedtünk! Lehet-e még etikában és tisztességben lejjebb menni Antall József pártjának?quot
A döntés ellen sem õ, sem Horváth Dániel nem nyújt be fellebbezést, mert ilyen körülmények között nem látják értelmét. Politikai tevékenységüket mindketten a Nemzeti Fórumban folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!