Hírek

2017.06.10. 05:45

Könnyűszerkezetes épület lángolt Farkasgyepűn

Száz négyzetméter alapterületű könnyűszerkezetes épület gyulladt ki a Farkasgyepűn, a Kossuth utcában. Két település tűzoltói kezdték meg a lángok oltását.

A könnyűszerkezetes, teljes egészében égő épület egy 350 négyzetméteres, tégla falazatú épület mellett áll. A lángok elfojtásán a pápai és az ajkai hivatásos tűzoltók dolgoznak több egységgel és járművel.

A rajok jelenleg négy vízsugárral oltják a tüzet. Munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen.

9.10: Eloltották azt a tüzet, amely egy fémszerkezetes tárolóban ütött ki, majd a szomszédos téglaépület tetőszerkezetére is átterjedt a Veszprém megyei Farkasgyepűn, a Kossuth utcában. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával az ajkai és a pápai hivatásos tűzoltók fojtották el a lángokat, amelyektől meggyulladt három, a közelben lévő szalmabála is. Jelenleg ezek oltása zajlik, az égő bálákat erőgép segítségével húzzák szét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!