Hírek

2017.08.29. 08:48

Közel kerülni egymáshoz - Vidám családi napot rendeztek Lókúton

LÓKÚT - Nagysikerű családi napot rendezett, immár hagyományosan a Rossbrunn Kulturális Alapítvány a települési és a német önkormányzattal közösen. Surányi Mihály polgármester köszöntőjében elmondta, a rendezvény célja, hogy a falu lakói közelebb kerüljenek egymáshoz.

Müller Anikó Hanga

Ovádi Péter a Fidesz választókerületi elnöke, a veszprémi közgyűlés frakcióvezetője azt hangsúlyozta, a közös célok eléréséhez elengedhetetlen az összefogás.

 

Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak a hagyományos családi napon

Már a délelőtti óráktól kezdve kínáltak programot, kicsiknek, nagyoknak, családoknak egyaránt. Volt főzőverseny, melyhez az önkormányzat három kiló húst biztosított, focibajnokság, családi ügyességi verseny, arcfestés, légvár, ugráló virsli, lufibohóc, bakonyi fajátékok sokasága, rendőrségi-, tűzoltósági bemutató.

 

A Gyöngytyúkok csapata is indult a főzőversenyen, balról Császár Tímea, Fehér Georgina és Seliga Mónika

Jutalmat kaptak a focibajnokság és a főzőverseny legjobbjait, utóbbi helyezettjei: első lett az Andallé lányok – Pihokkerné Földing Ágnes, Horváth Magdolna, Jung Viktória – babgulyása, második a Cukkervári fiúk - Pihokker Károly, Borbás Zoltán, Borbás Roland – babgulyása, a harmadik pedig a  Bakonyi betyárok – Fehér Zoltán, Dörnesz Tamás, Schoffhauser Zsolt – vadpörköltje. A nap zárása a fergeteges retro sláger mix összeállítás volt, a 60-70-80-as évek slágereiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!