Hírek

2017.03.01. 10:56

Közokirat-hamisításon kapták a körözött nőt

Veszprém – A Veszprémi Rendőrkapitányság rendőrei a 8-as számú főúton február 26-án, délután ellenőrzés alá vontak egy gépkocsit és az azzal közlekedő személyeket.

Napló-információ

Az intézkedés során megállapították, hogy a járművet 2017. február 9-én a forgalomból ideiglenesen kivonták. A gépjárművet vezető 35 éves nő ellen az Ajkai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban, melynek keretében kezdeményezték a gyanúsított vezetési jogosultságának a szüneteltetését is, amelyről az illetékes járási hivatal határozatot hozott. A sofőr a vezetői jogosultságát egy a vezetői engedélye elvesztését bejelentő jegyzőkönyvvel igazolta, azonban a gépkocsi átvizsgálása során az utasteréből előkerült az okmány is.

A veszprémi rendőrök az ukki nőt elfogták és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A vezetői engedélyét és az elvesztés bejelentéséről felvett jegyzőkönyvet a rendőrök lefoglalták – tudtuk meg Aradi Virágtól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!