Hírek

2013.05.09. 07:55

Külföldiek loptak rendszámot

Badacsonytomaj - Négy darab, több országból származó rendszámtáblát találtak két francia férfi autójában. Az ügyben eljárás indult.

veol.hu

Egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indult eljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon az ellen a két francia férfi ellen, akiket május 5-én igazoltattak a járőrök. Járművüket – melyet a 24 éves O. V. Daniel vezetett – Badacsonytomaj vasútállomásánál állították meg rutinellenőrzés céljából. Az intézkedő járőrök a sofőr és utastársa papírjainak ellenőrzése után a személygépkocsit is átvizsgálták, amely során a jármű jobb első ülése mögül 3 külföldi és egy magyar rendszámtábla került elő.

Az eset tisztázása érdekében a férfiakat Tapolcai Rendőrkapitányságra állították elő, ahol meghallgatásukra tolmács közreműködésével került sor. A fiatalok beismerték, hogy a rendszámokat több országokból tulajdonították el, a magyar felségjelzést pedig Keszthelyen feszítették le egy parkoló járműről.

A Tapolcai Rendőrkapitányságon indult ügy iratanyagát az eljáró hatóság az illetékes Keszthelyi Rendőrkapitányságra küldte meg további eljárás lefolytatása céljából - tájékoztatott csütörtökön a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!