Hírek

2017.05.03. 18:15

Látványos és extrém műsor a cirkuszban

Pápa, Veszprém - Megyénkbe érkezett a Richter Flórián Cirkusz a legújabb, Állati extrém című műsorával, amit május 4-től 7-ig Pápán, 10-től 14-ig pedig Veszprémben láthat a közönség.

Polgár Tibor

A Richter család műsorainak nélkülözhetetlen része a világszínvonalú lovasprodukció. Az Állati extrém során Richter Flórián cirkuszvezető, a monte-carlói cirkuszfesztivál egyetlen magyar Arany Bohóc-díjasa holland frízekkel és arab telivérekkel mutat be lóidomításra épülő kivételes produkciót, Richter Kevin pedig 22 paripával adja elő a Magyar Posta nevű világhírű lovas számot.

Az előadás leglátványosabb produkciója a hazánkban először látható portugál lézerember fellépése lesz, aki a futurisztikus illúziók elképesztő világába kalauzolja el a nézőket. Rendkívüli izgalmakat ígér a Diorius motoros- csoport őrült száguldása az úgynevett halálgömbben, illetve egy brazil társulat légtornász-bemutatója. Továbbá bohóc- és zsonglőrműsor, valamint extrém állatok is színesítik a show-t.

A Richter Flórián Cirkusz egyik legnagyobb, legnépszerűbb sztárja Szandra, az indiai elefánt
Fotó: Richter Flórián Cirkusz

Az előadások szerdán, csütörtökön és pénteken 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, míg vasárnap 15 órakor kezdődnek, illetve vasárnap Veszprémben lesz egy 11 órakor kezdődő műsor is.

A pápai és a veszprémi premierre a megyekártyával rendelkezők rendkívül kedvezményes áron vásárolhatják meg a belépőjegyet helyi ügyfélszolgálati irodáinkban. Emellett a Naplónak köszönhetőn hátrányos helyzetű rászorulók ingyen tekinthetnek meg egy-egy előadást mindkét városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!