Hírek

2015.10.31. 19:59

Lezuhant egy siklóernyős Csögle és Egeralja között

Veszprém - Lábsérüléssel megúszta a motoros siklóernyős, aki lezuhant Csögle és Egeralja között szombaton késő délután – tudtuk meg Csermák Józseftől, a megyei mentőszolgálat mentésvezetőjétől. A középkorú férfit az ajkai kórházba szállították.

Kovács Erika

Információnk szerint felszálláskor sérült meg a férfi, akinek a lábát a propeller roncsolhatta meg. Szerencsére olyan terepre esett, ahol a mentők hozzáfértek, így nem volt szükség a katasztrófavédelem segítségére.

Kustos Péter csöglei polgármester elmondta, hogy a környék kedvelt helyszíne a siklóernyősöknek, akik a dákai repülőtérről, valamint a Somlóról és Tokorcsról szállnak fel. Azt mondta, jó időben nagyon sok siklóernyőst látnak, de szerencsére nem jellemző a baleset.

Csögle polgármestere azt is elmondta lapunknak, hogy tudomása szerint a településen tartózkodott vendégségben a budapesti illetőségű fiatalember, akivel történt a baleset. Egy nagypiriti autós az útról vette észre, hogy valaki fekszik a csöglei víztárolónál, ő hívta ki  a mentőket is a sérülthöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!