Hírek

2017.03.16. 18:35

Még lehet jelentkezni! Regisztráción és interjún is részt vehetnek az állásbörzén

Veszprém - A régió legnagyobb munkáltatói lesznek jelen a március 29-én megrendezendő Napló-állásbörzén. Több mint 2500 álláshelyet kínálnak majd az érdeklődőknek a Veszprém Arénában.

Molnár Sándor

- A munkaerő-kereslet és -kínálat nem sokat változott az elmúlt időszakban, a munkaerőhiány továbbra is érinti a térség cégeit, éppen ezért a korábbi kiállítók közül már sokan jelentkeztek a tavaszi állásbörzére. A jövő hét végéig jelezhetik részvételi szándékukat azok a kis-, közép- és nagyvállalatok, amelyek megoldást keresnek az őket érin-tő munkaerőhiányra. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan többezres látogatói létszámra számítunk - mondta el Ódor Péter, a rendezvény szervezője.

A Napló állásbörzéjén a munkáltatók igen széles köre megjelenik azonnal betölthető állásajánlataival. A felvételen a tavaly őszi rendezvényen Hegedűs Fannit a honvédség toborzóirodájának standjánál Horváth Gábor százados tájékoztatta a katonai munkalehetőségekről  Fotó: archív / Balogh Ákos

A Pannon Lapok Társasága nemcsak koordinálja a rendezvényt, hanem kiállítóként is jelen lesz állásajánlataival az ingyenesen látogatható börzén. A szervezők több mint 40 kiállítóra és 2500 felkínált álláslehetőségre számítanak. A szakképzettséget nem igénylő munkahelyektől a diplomás pozíciókig találhatnak majd különböző ajánlatokat az érdeklődők. Az álláskeresőknek önéletrajzzal érdemes kilátogatni az eseményre, mert a helyszínen, a Veszprém Arénában március 29-én, szerdán 10 és 17 óra között azonnali regisztrációra és állásinterjúkra is készülhetnek.

Kiállítónak jelentkezni Ugray Adriánnál lehet a 06(20) 591-6996-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen. Mivel a helyek folyamatosan fogynak, ezért ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!