Hírek

2011.04.30. 08:20

Megcsúsztak az esős időben - négy sérült, három baleset

Pénteken összesen négyen szenvedtek sérülést közúti baleset során Veszprém megyében.

Napló Online

Délután kettőkor a 84-es számú  főúton egy Sárvár irányából Sümeg felé tartó személyautó vezetője az esőtől nedves útón nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért áttért a haladási irányával ellentétes forgalmi sávba, ahol járműve első részével nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő teherautónak. A baleset során a német felségjelzésű személygépjármű vezetője, és annak jobb oldali első utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

Délután nem sokkal három óra előtt Pápán a Téglagyári utca - Gém utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő nő a vizes útburkolaton megcsúszott kanyarodás közben. Az amerikai állampolgárságú nő a baleset során súlyos sérülést szenvedett.

Tegnap este háromnegyed hétkor egy helyi férfi Veszprémben a Céhház utcában borult fel kerékpárral és könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatott a megyei kapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!