Hírek

2017.02.17. 05:55

Megsérült a furgon sofőrje

Veszprém – Könnyű sérülést szenvedett egy furgon sofőrje csütörtökön, a nem sokkal éjfél előtt történt balesetben.

Balogh Ákos

Hatalmas köd nehezítette a közlekedést tegnap éjjel is, ami nem is múlt el balesetmentesen. Nem sokkal éjfél előtt a városi elkerülő Füredi úti kereszteződésében, a pirosnál várakozó teherautóba rohant egy furgon, miután feltehetőleg későn észlelte a rossz látási viszonyok miatt az előtte álló járművet. A furgon vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A teherautó vezetője a veolnak elmondta, a pirosnál várakozott, amikor fékcsikorgást hallott, a visszapillantóba nézve látta, hogy közeledik egy jármű ezért gyorsan megpróbált elindulni, de már késő volt. Neki nem esett baja.

Ködös időben érdemes csökkenteni a sebességet, a közúti jelzőlámpák szinte csak alig néhány méterről láthatóak, akárcsak a járművek hátsó helyzetjelző lámpái, így nem megfelelő sebesség és az estére mínuszba váltó hőmérséklet miatti csúszós utak könnyen balesethez vezetnek. Ne feledjük azt sem, azért mert későre jár, még nem vagyunk egyedül az utakon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!