Hírek

2017.02.12. 19:01

Megyebálra hangolva - Már csak néhány jegy van az idei estélyre

Veszprém - A szombati megyebálra már szinte minden jegy elkelt, a szervezők pedig alaposan előkészítették a rendezvényt. Így biztosított lesz a fergeteges hangulat és minden igényt kielégítő színvonal.

Napló-információ

Idén Pápa városa a díszvendég, a település felkészült a méltó bemutatkozásra. Reprezentatív kiállításuk mellett levetítik a városról készült különleges rövidfilmet, az Esterházy-kastély jóvoltából pedig egyedi emlékfotók készítésére is lesz lehetőség. A kiváló hangulatról művészeti csoportjaik előadásai gondoskodnak.

Fellép a modern feldolgozásairól és a remek szórakoztatásról híres fúvószenekar Horváth Adrián karnagy vezetésével, a tavaly 35 éves születésnapját ünneplő Vadvirág Néptáncegyüttes, valamint a Pápai Musical Stúdió. A díszvacsora alatt, melyet a Historia Hangvilla Étterem prezentál, a Con Spirito kvartett ad koncertet.

A megyebálon elmaradhatatlan nyitótáncot idén is a Winner Versenytánc Egyesület mutatja be Fotó: archív / Nagy Lajos

A különleges, négyfogásos menüsor és az éjféli svédasztal mellé innivalóról - egyebek mellett - a Csalló Pálinka Manufaktúra, a Tornai Pincészet és a Szentkirályi-Theodora Ásványvíz gondoskodik. A megyebál megrendezését idén a Bakonyerdő Zrt., az Euronics Műszaki Áruházlánc és a Gallus Kft. támogatja.

Természetesen nem maradhat el a pompás nyitótánc sem a Winner Versenytánc Egyesület elő-adásában, melynek alapítója és vezetője az egykori pápai diák, Vajda László. A jó hangulatot a Rulett együttes biztosítja. Az elmaradhatatlan tombola bevételét a szervezők jótékonysági célra, testvérmegyénk, a Kovászna megyei Kommandó község le-égett iskolájának újjáépítéséhez ajánlják fel.

Ha valaki az utolsó pillanatban meggondolná magát, és szeretne részt venni az idei megyebálon, rendelkezésre áll még néhány jegy, amelyet a Napló veszprémi ügyfélszolgálati irodájában vásárolhat meg, illetve igényelhet a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!