Hírek

2016.11.24. 17:21

Megyei nyertesek a Mozaikkereső játékban!

Veszprém– Megyénkből négy nyertest is köszönthettünk mozaikkereső játékunk díjátadóján, amit csütörtök délután tartottunk a Pannon Lapok Társasága Házgyári úti székhelyén.

Heffler Péter

Az immáron negyedszer kiírt verseny még október 14-én indult és részvételhez csupán annyit kellett tenniük kedves olvasóinknak, hogy a napilapban található játékszelvényre, az összesen tizenegy alkalommal megjelent mozaikdarabkákat összegyűjtik és felragasztják, majd adataik megadásával együtt beküldik kiadónk címére.

Fotó: Pesthy Márton

Rengeteg, összesen harminckétezer-százharminckét darab szelvény érkezett vissza hozzánk, akik közül a fődíjat, egy vadonatúj Dacia Duster típusú személygépkocsit megnyerő játékosunkat ugyan nem köszönthettük, hiszen azt egy répcevisi olvasónk nyerte, azonban akadtak nyertesek szép számmal a megyénkből is. Így Németh F. Bernadett főszerkesztő gratulálhatott Taferner Ernőné (Veszprém) kétszázezer forint értékű-, Kovács Ferencné (Pápa), Gyimóti Katalin (Veszprém), és Reményi Miklós (Hosztót) száz-százezer forint értékű vásárlási utalványához. Utóbbitól a díjátadón megtudtuk, hogy valamiért csak a nyeremény felére „jogosult”, hiszen kisunokájával feleznek.

– Sűrűn játszok nyereményjátékokat, és most is örömmel segítettem a papámnak ragasztgatni a mozaikdarabokat – árulta el, alighanem a legfiatalabb játékosunk, Farkas Hanna Virág. – Eddig még sose nyertem, így nagyon örülök. Megbeszéltük a papával, hogyha nyerünk, felezünk. Pontosan még nem tudom, mit veszek a részemből – tette még hozzá Hanna, aki azt is elárulta, hogy amíg megérkezik a Mikulás, lehet, hogy ő maga szerez be pár tábla csokoládét a nyereményből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!