Hírek

2017.04.27. 19:30

Nagyot szakítottak a Naplóval!- Ajkai olvasó nyerte az egymillió forinttal feltöltött bankkártyát

VESZPRÉM - Az ajkai Stallmeiszter Ervin nyerte a fődíjat a Most nagyot szakíthat a Naplóval! nevű játékunkon. A nagy fődíj sok olvasót megmozgatott, rengetegen jelentkeztek a játékra.

Piltman-Horváth Barbara

A játékban való részvételhez március 13-tól öt héten át minden hétfőn és csütörtökön ki kellett vágni a lapból egy sorszámos kupont, ezt összegyűjteni, felragasztani a lapban a játék idején kétszer is megjelenő kupongyűjtő szelvényre, megadni az adataikat és beküldeni terjesztési irodánk címére április 20-ig.

A sorsolást tegnap délelőtt Veszprémben, a Pannon Lapok Társasága központjában tartották közjegyző és izgatott résztvevők körében. Akadt, aki a megyeszékhelyről, más Zircről érkezett, de valaki Székesfehérvárról utazott azért, hogy elsőként tudja meg, kedvezett-e neki Fortuna. Hadanich Dalma, a társaság marketingvezetője elmondta, sok kérés érkezett eddigi nyereményjátékaink során, hogy megyei játékot is szervezzünk.

– Ezért döntöttünk úgy, hogy szokásos évi Mozaikkereső játékunk mellett – ahol fődíjként egy autót sorsolunk ki a négy megye olvasói közt – indítunk egy olyan tavaszi játékot, melyben napilaponként adjuk meg a lehetőséget kedves olvasóinknak nagy értékű nyeremény elérésére. A Most nagyot szakíthat a Naplóval! című játékunk fődíja egy darab egymillió forinttal feltöltött bankkártya – tette hozzá Hadanich Dalma, a PLT marketingvezetője.

Lados Gabriella húzta ki a nyertesek nevét a megyéből beküldött szelvények közül Fotó: Pesthy Márton

A főnyereményen kívül kisorsoltak még öt wellness-pihenést, tíz kávéfőző gépet és 20 uniszex bőr pénztárcát is. A játékban csak azok nyerhettek, akik áprilisban (a sorsolás hónapjában) előfizetéssel rendelkeztek.

A fődíjat Stallmeiszter Ervin ajkai olvasónk nyerte. Wellnesspihenést nyert: Rácsik Róbert (Kup), Somogyiné Aladi Zsuzsanna (Ajka), Steiner Kálmán (Balatonfüred), Zabó József (Noszlop) és Sándor Lajos (Ajka). Kávéfőzőhöz jutott: Szakács János (Veszprém), Süle István (Marcalgergelyi), Zsani Lajos (Mezőlak), Lepsényi Ferenc (Ukk), Horváth Istvánné (Szentimrefalva), Nagy István (Várpalota), Rózsa Károly (Ajka), Bereczky Imre (Veszprém), Németh Antal (Balatonederics), Tóth Józsefné (Jásd) és Bálint Gyula (Pápa).

Pénztárcát nyert: Véber Ferenc (Halimba), Karner József (Jásd), Francia Éva (Veszprém), Jásdi Istvánné (Csopak), Ihász istván (Szigliget), Takács Zsuzsanna (Sáska), Farkas János (Dabrony), Bálint Lászlóné (Pápa), Brenn Jánosné (Úrkút), Nagy László (Badacsonytomaj), Ifju István (Malomsok), Nemesné Gaál Mária (Nemesgörzsöny), Major Viktória (Nemesvámos), Dobos Kálmán (Veszprém), Papp Gabriella (Ajka), Mekler Józsefné (Veszprém), Kósa Károlyné (Pápa), Pataki Tibor (Kisapáti), Virág Gyuláné (Veszprém), Bándi Józsefné (Sümeg) és Imre Csaba (Ajka).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!