Hírek

2017.04.02. 16:55

A család napilapja a Napló

Malomsok - Jó tudni, hogy mi történik szűkebb pátriánkban, a pápai járásban és Veszprém megyében, a legfontosabb információk beszerzéséhez pedig tökéletes lehetőséget kínál a Napló - vallja Huszárné Kovács Viktória.

Polgár Tibor

A háromgyermekes édesanya éppen ezért szívesen olvassa megyénk napilapját, mint mondta, mindig talál benne valami érdekeset. Az elejétől a végéig átnézi az újságot, de természetesen a falujáról, Malomsokról szóló hírek állnak a szívéhez a legközelebb. Elsősorban a pápai és a környékbeli híreket keresi, mindig örül, amikor ismerős arcokra bukkan.

Huszárné Kovács Viktória kiemelte, a Napló megkerülhetetlen azok számára, akik tájékozódni szeretnének a megye híreiről
Fotó: Napló

- Úgy vélem, a Napló igazi családi lap. A fiamat és a férjemet például a sport érdekli a legjobban, míg én a mindennapi történések mellett például az életmód és a lakberendezés témakörében is rendszeresen találok érdekességeket az újságban, nem beszélve a hasznos információkról, tájékoztatókról, összeállításokról. Lányaim a könnyedebb témákat olvassák.

Egy kisebb falu lakóinak rendre hatalmas örömöt jelent, amikor viszontláthatják magukat, településüket a Naplóban. Számukra fontosak azok a történések is, amik esetleg egy városi ember számára kevésbé lényegesek. Szerencsére a Napló igazán sokszínű, így mindenki találhat benne kedvére valót.

Persze vannak olyan csendes napok is, amikor nem igazán történik semmi fontos, de a Napló ösz-szességében megkerülhetetlen azok számára, akik tájékozódni szeretnének a megye híreiről - fogalmazott Viktória, aki a viccrovatot és a
színes híreket kifejezetten kedveli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!