Hírek

2017.07.18. 19:03

Néhány napon belül CT-t kap az ajkai kórház

Ajka Napokon belül megkapja a Magyar Imre Kórház a mobil CT-t, és rövid időn belül végleges állami berendezéshez jut - tájékoztatta lapunkat Fenyvesi Zoltán, a Fidesz választókerületi elnöke, a megyei közgyűlése alelnöke.

Penk Tímea

Fenyvesi Zoltán elmondta, amikor beszüntették az elavult gépen a vizsgálatokat, felvette a kapcsolatot Németh Lászlóval, az Állami Egészségügyi Központ Igazgatójával annak érdekében, hogy minél előbb rendelkezésre álljon a városban a modern diagnosztikai eszköz.

A tárgyalások eredményeként az egészségügyi központ munkatársa szerdán tárgyal a kórház főigazgatójával, Nagy Zoltánnal, így néhány napon belül megérkezik a mobil CT, majd rövid időn belül a végleges gép, amely a kórház tulajdonába kerül. Ez lényeges előrelépés, ugyanis a korábbiaktól eltérően nem vállalkozó működteti majd a berendezést, hanem a kórház, és ez jelentős költségmegtakarítással is jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!