Hírek

2013.12.18. 08:58

Nekiment a pótkocsival a vasúti sorompónak

Az ütközés következtében a csapórúd letört, a fényjelző berendezés pedig megdőlt. Vádemelési javaslattal zárult a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás.

A nyomozás adatai szerint 2013. október 22-én 18 óra körüli időben egy 37 éves kiskunhalasi férfi egy vontatóból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett Zirc belterületén, amikor egy vasúti kereszteződésen áthaladva egy földútra kívánt lekanyarodni. A kanyarodás közben azonban a pótkocsi sarkával nekiütközött a vasúti kereszteződésben elhelyezett fényjelző berendezésnek és félsorompónak. Az ütközés következtében a csapórúd letört, a fényjelző berendezés pedig megdőlt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!