Hírek

2014.01.05. 16:06

Nyolc percig hívta az ügyeletet, közben a rablók megléptek

Folyamatban lévő bűncselekmény miatt hívta egyik olvasónk vasárnap délután 15.33-kor a 112-őt, majd miután azt nem vették fel, 15.38-kor 107-et.

Szijártó János

Itt 3 perc múlva ugyan sikerült beszélnie az ügyeletessel, de összességében így is több, mint 8 percbe telt, amíg illetékessel közölhette az éppen akkor zajló tolvajlást. Olvasónk felháborodásának adott hangot, hiszen adott esetben minden perc, másodperc fontos lehet, akár emberi életben is mérhető módon. Ebben a konkrét esetben "csak" a tolvajok kaptak elég időt a zsákmány felpakolására és a helyszín kényelmes elhagyására. Munkatársunk az eset kapcsán hívta a 112-őt, ahol a bejelentkező hölgy megerősítette olvasónk által elmondottakat, majd továbbkapcsolt a veszprémi ügyeletre. Itt információt nem kaptunk, de annyit megtudtunk, hogy amennyiben a telefonáló által elmondottak megerősítést nyernek, úgy kivizsgálják az ügyet. A Naplóban rövidesen bővebben is foglalkozunk a témával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!