Hírek

2017.03.31. 15:46

Olvasóink támogatásával új életet kezdhet Pap Gyula gyerekeivel együtt

Pápa - Közel egymillió forint gyűlt össze a Napló által indított jótékonysági akción Pap Gyula és családja megsegítésére. Az adományt Néző László főszerkesztő adta át a családfőnek pénteken délután a pápai Napló-irodában.

Polgár Tibor

Olvasóinknak, ismerős és ismeretlen adakozóknak köszönhetően összesen 949 ezer forint támogatás érkezett a sors által alaposan meggyötört, eredetileg négyfős család számára fenntartott bankszámlára. Amikor elindítottuk a gyűjtést,  Gyuléák még Vanyolán éltek, azonban mostanra az édesanya magára hagyta a súlyos karsérülése után lábadozó Gyulát a két gyermekükkel, akik végül a férfi nővérénél leltek új otthonra Csóton.

Néző László és Pap Gyula (balról jobbra) a két gyermekével, Zsomborral és Fannival az adományátadáson Fotó: Polgár Tibor

- Elmondhatatlanul hálás vagyok az adománygyűjtés során kapott rengeteg támogatásért! Ezt az összeget a gyerekeimre fordítom, ők a mindeneim, innentől már csak értük élek - fogalmazott Pap Gyula az adományátadást követően. Mint mondta, minden erejével azon lesz, hogy tisztességesen felnevelje egyéves fiát, Zsombort, valamint hétéves lányát, Fannit.

(Részletek a Napló szombati számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!