Hírek

2012.04.06. 18:05

Orbán Imre nyílt levele Gőgös Zoltánhoz

Veszprém, Pápa - Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője 2012. április 5-én tartott sajtótájékoztatóján aljas nácinak nevezte Orbán Imrét, a Jobbik Veszprém megyei alelnökét, a mozgalom pápai elnökét, amit a Napló tudósításában idézett. Erre reagálva Orbán Imre az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.

Napló Online

"Engem egy olyan eszme képviselője ne oktasson jó erkölcsre, kinek szellemi elődei anyai nagyapám kezét szilánkosra törték a beszolgáltatások idején, apai nagybátyámat meggyilkolták, mert tehetségesebb és módosabb volt náluk, mindezzel tönkretéve a családunkat, jómagamat pedig azzal fenyegettek, hogy kirúgnak a főiskoláról, ha részt merek venni saját templomi esküvőmön, majd lányom keresztelőjén.
 
Engem egy olyan képviselő ne oktasson, akinek pártja 2004-ben azért kampányolt, hogy a nemzet megtagadja magyar testvéreit, aki egy olyan kormánynak volt politikai államtitkára, mely 2006-ban a saját nemzete ellen lövetett. Gőgös úr inkább azzal foglalkozna, hogy az ő aláírásával a LEADER Közhasznú Egyesület 320 millió forintot nem rendeltetésszerűen használt fel.  Ha ezek után Gőgös Zoltán úgy gondolja, hogy jogi úton kívánok elégtételt venni, csalódást kell okozzak, ugyanis nem vagyok hajlandó lesüllyedni az ő és az általa képviselt eszme szintjére" - fogalmaz közleményében Orbán Imre.

Gőgös Zoltán sajtótájékoztatójáról kapcsolt anyagunkban olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!