Hírek

2010.12.08. 13:11

Orbitális potyagól és egér az Old Trafford gyepén

A Bajnokok Ligája kedd esti találkozói több meglepetéssel is szolgáltak. Valószínűleg nem feledjük egyhamar a Twente-Tottenham Hotspur találkozón a holland kapus hihetetlenül béna öngólját, de mosolyogtató emlék lesz a Manchester United-Valencia meccs pályán galoppozó kisegere is

zaol.hu

A holland Twente az angol Tottenham Hotspur ellen lépett pályára kedden. 3-3-as állással zártak, amibe egy óriási potyagól is becsúszott. A holland kapus a 12. percben nemes egyszerűséggel mellérúgott a hazaadott labdának. Teljesítménye vélhetően beírja magát a BL negatív rekordjai közé, s elrettentő példaként emlegetik majd. Lehetne még fokozni, de nem érdemes. Inkább nézzük:

 A keddi játéknap másik érdekes eseménye a Old Trafford gyepén játszódott le. A Manchester United-Valencia találkozó 92. percben egy egér szaladt be a pályára, s riadtan spurizott végig a gyepen. A pálya közepéről indult apró rágcsálót egy szemfüles kameraman is felfedezte, s élőben közvetítette az egér-vágtát, melyet a szpíkerek a váratlan történés erejétől megilletődötten kommentáltak.  Pedig nem először vágyik focisat karrierre egy rágcsáló. Idén februárban a West Ham elleni bajnokin, 2009-ben pedig az United és a Manchester City rangadója közben ugrándozott át a gyepen egy kisegér.


Komolyra fordítva a szót: BL eredmények december 7-ről:

A csoport:
Werder Bremen (német)-Internazionale (olasz) 3-0 (1-0)
Twente (holland)-Tottenham Hotspur (angol) 3-3 (1-1)
   
B csoport:
Olympique Lyon (francia)-Hapoel Tel Aviv (izraeli) 2-2 (0-0)
Benfica (portugál)-FC Schalke 04 (német) 1-2 (0-1)
   
C csoport:
Manchester United (angol)-Valencia (spanyol) 1-1 (0-1)
Bursaspor (török)-Glasgow Rangers (skót) 1-1 (0-1)
   
D csoport:
FC Köbenhavn (dán)-Panathinaikosz (görög) 3-1 (1-0)
FC Barcelona (spanyol)-Rubin Kazany (orosz) 2-0 (0-0)

BL-nyolcaddöntős csapatok:
Bayern München (német), Chelsea (angol), Olympique Marseille (francia), Real Madrid (spanyol), AC Milan (olasz), Schalke 04 (német), Tottenham Hotspur (angol), FC Barcelona (spanyol), Internazionale (olasz), Manchester United (angol), Olympique Lyon (francia), Valencia (spanyol), FC Köbenhavn (dán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!