Hírek

2015.12.20. 10:13

Óriási köd az egész megyében

Városlődnél sűrű köd ereszkedett le, száz méterre csökkent a látótávolság, ezért csak nagyon lassan lehet haladni a 8-as úton. A megyeszékhelyen és környékén óriási a köd, óvatosan hajtson, aki autóba ül.

Horváth Gábor

A megye határtól, pontosan a karakói betyár csárdától Városlődig jók a látási viszonyok a 8-as úton, a gyér forgalomban biztonságosan lehet autózni. Városlődtől viszont a sűrű köd alaposan megnehezíti az arra járók dolgát, itt nagyjából száz méterre csökkent a látótávolság. A tejszerű köd egészen Veszprémig gondot okoz a közlekedésben.

Fontos információ még, hogy Devecsernél rendőrautóból figyelik a Veszprém felől érkezőket, míg Ajka-Bakonygyepesnél, a megyeszékhely felé lezárták az egyik sávot, mert a közutasok gallyazást végeznek.

Egész hétvégén nagy a köd Veszprémben és környékén, vasárnap ráadásul még sűrűbbé vált a fehérség. A látótávolság kicsi, az utak pedig nyálkásak, csúszósak, érdemes óvatosan, körültekintően közlekedni. A karácsony előtti bevasárlási roham miatt az áruhazak környékén nagy a forgalom. Videónk az elkerülőúton készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!