Hírek

2017.07.13. 16:25

Válogasd meg a szavaidat! - Válogatott beszólások címmel új pályázatot hirdet a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft

Locsi-fecsi – Válogatott beszólások címmel új pályázatot hirdet a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (PLT). Ezúttal a szülőket buzdítjuk arra, hogy küldjék el gyermekeik legviccesebb beszólásait, hogy olvasóinknak derűs pillanatokat szerezve közkinccsé tehessük a kis gézengúzok humoros, ám olykor mégis sok igazságtartalmat hordozó megállapításait.

Laskovics Márió

A játékba saját szellemi termékkel, terjedelmi korlát nélkül lehet nevezni; a név, az életkor, a gyermek életkora, a lakcím, valamint az elérhetőség feltüntetésével. A beküldők a szöveget július 13-tól küldhetik el a [email protected] e-mail címre. A pályázati anyagok beküldésének végső határideje: 2017. augusztus 20.

A PLT delegált zsűrije által kiválasztott legeredetibb szövegeket megjelentetjük napilapjainkban. A beküldő a részvételi szabályzat elfogadásával hozzájárul a szöveg megjelentetéséhez, online és nyomtatott formában is, a szellemi termék vonatkozásában szellemi tevékenységéhez vonatkozó tulajdonjogairól lemond.

Fenntartjuk a jogot a beküldött szövegek megjelentetésének visszautasítására, csak a zsűri által kiválasztott művek kerülhetnek forrásmegjelöléssel bármikor megjelenésre sajtótermékeinkben. Egy beküldő több szöveget is benyújthat. Minden beküldő, akinek anyaga, szövege megjelenik, nyereményt kap: „Fidget Spinner” ujjpörgettyű-játékot.

Érdemes tehát jobban odafigyelni csemetéinkre, így ők minket gyermeki lelkükből fakadó poénokkal, mi pedig őket trendi játékkal ajándékozhatjuk meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!