Hírek

2017.06.04. 12:46

Pirosba borult a kölni Dóm-tér

Köln - Tátott szájjal bámulták a turisták, a helyiek, ahogy a Telekom Veszprém szurkolói elképesztő hangulatot varázsoltak a Dóm-térre.

B. Virág Rita

A magyar bajnok drukkerei negyedik alkalommal gyűltek össze a téren, hogy megünnepeljék csapatuk Final Fourba való bejutását.

Gyurákovics István, a szurkolók vezére lapunknak elmondta, a tegnapi fiaskó után a hozzászólásokat olvasta a közösségi portálokon, és sokak a macedón játékvezetőket okolták a vereségért. Gyurák viszont úgy vélte, a ziccerek, helyzetek megvoltak ahhoz, hogy kedvenceik megnyerjék az elődöntőt a PSG ellen.

- A szezon elején, közepén bárki azt mondja, hogy eljutunk Kölnbe, akkor azt aláírom, ahogy itt van az ember, úgy viszont kicsit csalódott - mondta.

A Barcelona elleni bronzmeccsről pedig kifejtette, meg kéne nyerni, mert bronzérme még ugyanúgy nincs a Veszprémnek, mint arany.

Ezek után magához ragadta a szót és a téren összegyűlt több száz magyar drukkert instruálta. Felhangzottak a legismertebb, veszprémi rigmusok, majd  a pirosba öltözött tömeg, rendőri biztosítás közepette, gyalogosan átvonult a Lanxess Arénához. Természetesen út közben is lengtek a magyar és a Telekom zászlói, énekelve sétált át a csarnokhoz a tömeg. A turisták, a helyiek mindenütt videózták a magyarokat, akadt olyan japán turista, aki azonnal rákeresett a google-n, Magyarországra, Veszprémre, tudni akarta, honnan jönnek ezek a vidám és mindenre elszánt emberek. Igaz a kézilabdáról nem sokat tudott, de a magyar sereget hallva, megígérte, utánajár, milyen csodálatos csapatnak lehetnek ilyen fantasztikus szurkolói.

 

Veszprémben is felsorakoztak a szurkolók >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!