Hírek

2017.07.07. 11:27

Rallye verseny - Ideiglenes forgalomkorlátozás a megyében!

Megyei körkép – Útlezárásokra kell számítani a 24. Veszprém Rallye verseny miatt a július 7-e (péntek) és 9-e (vasárnap) közötti időszakban.

Napló információ

Július 7-én 16 órától 21 óráig a 7216-os számú, Litér és Sóly településeket összekötő úton teljes útlezárás lesz érvényben, ekkor a 72-es számú főúton, Balatonfűzfő és Litér irányába, valamint a Szabadbattyánt és Veszprémet összekötő 7202-es számú útra terelik a forgalmat.

Vasárnap, július 9-én 8 órától 18 óráig a 7311-es számú, Nagyvázsony és Vigántpetend településeket összekötő út között számíthatunk teljes útzárra.

Ekkor a 77-es számú főúton, Veszprém–Tapolca irányába, valamint önkormányzati utakra terelik a forgalmat. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek – hívta fel a figyelmet Kucsera Katalin rendőr zászlós, a VMRFK sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!