Hírek

2013.12.09. 09:43

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Rendőrségi intézkedések az elmúlt 24 órában Veszprém megyében.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt egy főt fogtak el, továbbá hét főt állítottak elő szabálysértés elkövetése miatt pedig két személlyel szemben intézkedtek, mindezek közül két főt őrizetbe vettek.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. december 8-án 14 óra 40 perckor Veszprémben, a Jutasi úton fogták el J. Károly 57 éves helyi lakost, aki ellen a Veszprémi Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az egyik menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetője tett bejelentést 2013. december 8-án 7 óra körüli időben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy egy személy a várpalotai autóbusz-pályaudvaron a váróterem melletti épület ablakait rugdossa, melyek közül az egyik ablak üvegét betörte. A sofőr a garázdát a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A járőrök N. Tamás 28 éves hajmáskéri lakost elfogták, majd a Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították, ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Várpalotai Rendőrkapitányság az ellen a 44 éves helyi férfi ellen is, aki 2013. december 8-án a kora délutáni órákban előzetes szóváltást követően három üvegpoharat lökött a pultba a piactérhez közeli egyik vendéglátóhelyen, Várpalotán. Az egyik üvegpohár a pultos hátának csapódott és összetört, amire az alkalmazott a vendéget a nála lévő paprikaspray-vel arcon fújta. A rendelkezésre álló adatok szerint a konfliktus abból adódott, hogy a pultos a vendéget és élettársát ittasnak ítélte meg, ezért kiszolgálásukat megtagadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!