Hírek

2013.12.12. 16:22

Rengeteg adomány Bálintnak

Veszprém - Igen nagyot gyarapodott a Napló erre a célra nyitott számláján az adományok összege az elmúlt napokban, köszönet érte olvasóinknak.

Barták Péter

Ebben az évben egy veszprémi kisfiú megsegítésére indítottunk gyűjtést. Kiss Bálint különleges betegségben szenved. A pécsi Da Vinci Magánklinikán az első vizsgálatok biztató eredménnyel jártak, januárban elkezdődhet a költséges műtétsorozat.

Bálint iskolája, a A Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelés Típusú Sportiskola a hét elején szervezett jótékonysági gálát, amelynek jegyár-bevételét teljes egészében adományként ajánlották fel. A megelőző napon rendezett karácsonyi vásárral együtt összesen 486 540 forint gyűlt össze, amit be is fizettek a Napló adományszámlájára. Ezzel a teljes összeg soha nem látott szintre emelkedett, meghaladta a 3 millió forintot.7

Péntek este Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központban rendeznek hasonló jótékonysági műsort, aminek a bevételét ugyancsak Bálint javára fizetik be. A lehetőség mindenki számára adott december 17-ig, akkor zárjuk le az adománygyűjtést.

SZÁMLASZÁM: 10300002-10583135-49020126
KÖZLEMÉNY: ADOMÁNY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!