Hírek

2013.03.26. 16:17

Rengeteg recept jött

Kamratöltögető finomságok receptjeinek versenyét hirdette meg a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft., melyre minden eddiginél több leírás érkezett.

Varga Ibolya

Minden eddiginél több, rekord mennyiségű beküldővel és beküldött recepttel zárult az idei első receptversenyünk, melynek során saját bevált kamratöltögető, télire finomságokat eltevő recepteket vártunk olvasóinktól. Kiadónk négy megyében, Fejérben, Vasban, Veszprémben Zalában ad ki napilapot. A négy megye területéről több mint háromszázan küldtek be ezernyolcszázhetven receptet.

Ennyi nem fér be a készülő és májusban megjelenő Befőzések könyvébe, ezért szakértők segítségével válogatnunk kell közülük. A receptek beküldői között kisorsoltunk két wellness hétvégét, melyet ezúttal egy várpalotai és egy zalaegerszegi olvasónk nyert meg.

Barták Péter főszerkesztő adta át az utalványt Lengyel Tamásnak (Fotó: Penovác Károly)


Szerkesztőségünkben Barták Pétertől, a Napló főszerkesztőjétől vette át Lengyel Tamás a díjat. A szerencsés olvasónkról megtudtuk, hogy munkahelyén a közétkeztetéssel foglalkozik. Előfizetője a Naplónak és szakácskönyveinket is ismeri, de most első alkalommal küldött be recepteket.

Az almás-gyömbéres rebarbarának több leírását is postázta és megosztotta velünk a fűszerolaj elkészítésének titkait is. Szeret főzni, de nincs kedvenc receptje, inkább új ételeket próbál ki. A másik utalványt Kurusa Lászlóné zalaegerszegi olvasónk nyerte. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!