Hírek

2017.05.05. 18:21

„Sétál a család Veszprémben” díjkiosztó ünnepség a Jezsuita templomban

Veszprém – Ünnepélyes keretek között átadták az okleveleket a „Sétál a család Veszprémben” helyismereti program résztvevőinek pénteken a veszprémvölgyi Jezsuita templomban.

Rieger Zsanett

A Gizella Napok egyik nyitórendezvényének keretén belül az okleveleket Némedi Lajos alpolgármester adta át, aki köszöntőjében elmondta: az immár ötödik éve megrendezett helyismereti program keretében a családok, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek együtt sétálhatnak, ismerkedhetnek a várossal, ami által sok szép és kedves emléket szerezhetnek. Talán eljön az az idő, amikor a mostani fiatalok az ő gyermekeiknek kezét ugyanúgy megfogva végigjárják a helyszíneket- zárta beszédét.

Oklevelet és emlékplakettet kapott a Padányi 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, és 3.b osztálya. Továbbá még oklevéllel jutalmazták a Zénó klub és a Sédvölgyi Nyugdíjasklub tagjait, valamint a Kossuth iskola, és a Szilágyi iskola csapatát. Oklevéllel és emlékplakettel térhetett még haza a Kastélykert Körzeti Óvoda csapata, a Hársfakörzeti Óvoda eper csoportja, a Deák iskola 1.a, 1.d, és 6.c osztálya, valamint először a program történetében egy nem veszprémi iskola, a Vilonyai Tagiskola csapata. A gyermekek nagy örömére az okleveleket „Gizella királyné” segített átadni, aki köszöntötte is őket. A rendezvényen még közreműködött a Betty és Barátai Speciális Népzenei Csoport, valamint a Kis- Padányi citera szakkör.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!