Hírek

2013.05.25. 18:37

Súlyos lovas baleset Felsőörsön

Lovas baleset, lakókocsik ütközése, csőtörés, kidőlt fa - szombati balesetek Veszprém megyében.

Halmos György

Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki szombaton esett le egy lóról Felsőörsön – tájékoztatott a mentőszolgálat ügyeletese.

A szerencsétlenül járt férfi a délelőtti órákban esett le a lóról, a sérültet rohamkocsival szállították a veszprémi kórházba.

A katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese arról számolt be, hogy két osztrák rendszámú jármű, az egyik lakókocsi, ütközött szombaton délelőtt a litéri elágazónál, szerencsére személyi sérülés nem történt, a tűzoltóknak kellett a járműveket áramtalanítani.

Csőtörés okozott riadalmat Veszprémben a Damjanich utcában, ahol egy hetedik emeleti lakást öntött el a víz késő délután. A víz a lépcsőházban hömpölygött, a tűzoltók este hét óra körül tudták a problémát megoldani.

Badacsonytomajon egy korhadt fa dőlt kerítésre, szerencsére személyi sérülés nem történt. A fát a helyi tűzoltók szedték el a kerítésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!