Hírek

2014.01.29. 07:56

Balesetek Veszprém megyében - Személyautó és kisbusz ütközött

Az újabb havazás miatt több baleset is történt Veszprém megyében.

Kovács Erika

Életveszélyes sérülés Zalahalápnál

8:47-kor érkezett a jelzés, miszerint Zalahaláp külterületén két személygépjármű frontálisan összeütközött. A baleset következtében életveszélyesen  megsérült egy személy. A sérültet jelenleg is a mentők látják el, őt a tapolcai önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból. 

Fél 11-re a rendőrség a helyszínelést befejezte, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Személyautó és kisbusz ütközött Nagyvázsonynál

Kisteherautó és személyautó ütközött össze szerda reggel a Veszprémből Tapolcára vezető 77-es úton, az úrkúti elágazásnál, emiatt teljes az útzár.



A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 29-én 8 óra 10 perckor a 77-es számú főúton az úrkúti elágazásnál egy kis teherautó egy személygépkocsival ütközött, három személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a közlekedés Tótvázsony és Szentgál felé lehetséges.

A baleset következtében két személy könnyű, és egy személy súlyos sérüléseket szenvedett. A veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak a karambolhoz, akik a gépjárművek áramtalanítását elvégezték. Félpályán megindulhatott a forgalom - közölte Csépányi-Barczi Petra, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

A megyei városok aktuális útviszonyairól itt olvashat

Az országos hóhelyzetről is tájékozódhat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!