Hírek

2017.05.18. 11:32

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A tapolcai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy gépkocsivezető azonosításában, aki gyalogost sodort el Sümegen.

A Tapolcai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feltételezett elkövető 2017. május 4-én 12 óra 50 perc és 13 óra 10 perc közötti időben Sümegen, a Bosnyák István utcában egy szürke színű személyautóval közlekedett a Flórián tér irányába. A nyomozás adatai szerint a gépjármű vezetője haladása során elsodort egy gyalogost, aki az úttest jobb szélén közlekedett, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a közlekedési eseménnyel kapcsolatban, jelentkezzen a rendőrkapitányság 87/413-322-es telefonszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!