Hírek

2013.06.19. 06:34

Szurkoljunk Natáliának!

A 17 éves magyarpolányi diáklány, Czuczai Natália bekerült a szombat esti televíziós vetélkedő, A Szépségkirálynő című verseny legjobb 16 helyezettje közé.

Tóth B. Zsuzsa

Natália Ajkán született, jelenleg az ottani Bródy gimnázium utolsó éves diákja, jövőre érettségizik. Két tantárgyból, földrajzból és németből azonban már előrehozott érettségit tett, ez is azt bizonyítja, hogy jó tanuló. A nyáron pedig német nyelvvizsgára készül, egyébként jogi egyetemen szeretné majd folytatni tanulmányait. Hobbija a zongorázás és a díjugratás, érdekli a környezetvédelem.

Mindezzel azonban mostanában nem foglalkozhat, hiszen pillanatnyilag a verseny felkészítő táborában van, ahol forgatások, fotózások zajlanak. Azt mondja, ez nagyon fárasztó, de jól érzi magát és boldog, hogy részt vehet a versenyen. A többi indulóval együtt megtanulja ő is sok más mellett a kecses járást. Annál is inkább, hiszen Natáliának ez az első ilyen versenye, semmi hasonló megmérettetésen nem indult korábban.

A Szépségkirálynő című versenyen való részvételt viszont saját bevallása szerint évek óta tervezte. Idén sokat kellett tanulnia, ezért ha rajta múlik, talán el is halasztotta volna az indulást, azonban családja és barátai unszolására mégis jelentkezett. Több ezer versenyző közül ő a második rostán is bent maradt. Azt mondja, a verseny mezőnye nagyon erős, sok a szép és okos lány.

 

A magyarpolányi Czuczai Natália A Szépségkirálynő című televíziós verseny döntőjében várja a szombati eredményhirdetést (Fotó: TV2)



Natália 172 centi magas, a mellbősége 86 centi, a derékbősége 65, a csípője pedig 91 centis. Szombaton este bárki szavazhat majd rá, hiszen a közönségdíjat idén is a nézők szavazzák meg. A TV2 június 22-én immár harmadszor rendezi meg a legrangosabb szépségversenyt, A Szépségkirálynőt.

Több ezer jelentkező közül a tizenhat legszebb jelölt három körben, estélyi és utcai ruhában, valamint bikiniben mutatja meg magát egy látványos showműsor keretében. Az ország legszebb hölgyei három koronáért küzdenek: a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és - idén elsőként - a Miss Intercontinental Hungary címeket osztják ki a műsorban.

A lányok a verseny előtt egyhetes, munkával és izgalommal teli felkészítő táborban vesznek részt, ahol nem csupán a színpadi mozgást és a koreográfiát sajátítják el, hanem négy háziversenyen is megmérettetik magukat. A Miss Sport, a Miss Bikini, a Miss Talent és a Miss Beauty Face versenyek győztesei automatikusan bekerülnek az élő adásba, a többiek azonban nem lehetnek teljesen nyugodtak: négyen ugyanis a tábor végeztével kiesnek a versenyből.

A tavalyi Miss Universe Hungary, Konkoly Ági a világdöntőn is remekelt: a legszebb tíz lány közé került. Az idei döntős mezőny is nagyon erős, így bízhatunk benne, hogy a világversenyeken is remekül helytállnak majd a magyar szépségek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!