Hírek

2017.04.27. 09:04

Tanácskozott a Kábítószerügyi Munkacsoport Balatonfüreden

Balatonfüred – A Balatonfüredi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Kábítószerügyi Munkacsoportja április 25-én, a Balatonfüredi Közös Önkormányzati Hivatalban tartotta ülését, melyet a munkacsoport tevékenységét koordináló önkormányzat képviseltében Hári Lenke alpolgármester asszony nyitott meg.

Napló információ

A kábítószer, illetve az egyéb szenvedélybetegségek megelőzése témakörben Szekeres Kornél címzetes rendőr őrnagy, iskolai bűnmegelőzési tanácsadó tájékoztatta a megjelenteknek, majd a kapitányság illetékességi területén folyó prevenciós tevékenységről, valamint a 2017-ben eddig történt, a témához kapcsolódó jogsértésekről is beszélt.

Forrás: VMRFK

A gyűlésen felszólaltak továbbá a témában érintett intézmények megjelent képviselői, akik beszámoltak a saját területükön végzett célirányos tevékenységről, illetve tapasztalataikról – közölte Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!