Hírek

2012.04.29. 10:57

Tavaszi zsongás a Malomtónál

Tapolca - Változatos programsorozat kezdődött Tavaszi fesztivál címmel pénteken este a tapolcai Malomtónál.

Szijártó János

A Blues Faces együttes koncertje után május 1-ig folyamatosan várják az érdeklődőket a festői szépségű helyszínen. Az ünnepélyes megnyitón, szombaton Császár László polgármester köszöntötte az érdeklődőket. Ezen a napon énekelt a Csobánc népdalkör, rendeztek ügyességi versenyeket, volt lufibohóc, este pedig a Black Bird zenekar lépett színpadra. 

 

Vasárnap interaktív családi programmal indult a nap, majd az Acro Dance SE bemutatója és zumba szórakoztatta az érdeklődőket. A gyerekek láthattak bábszínházi előadást. A vasárnapot az Anima Sound System koncertje zárja. 
Hétfőn 14 órakor a Pertu zenekar, 15 órakor Olly bűvész, 16.30-kor táncstúdió, 19 órakor Fábián Juli és Sárik Péter, 20.30-tól a Happy Dixiland Band lép színpadra. Május elsején a délelőtti családi program után délután Peti bohóc, a Tapolcai Musical színpad és a Bluesberry szórakoztatja a közönséget. A színes műsorok mellett népművészeti vásár, finom borok, pálinkák, párlatok és sok ínyencség fogad mindenkit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!