Hírek

2016.10.03. 14:35

Településeket köt össze hétfőtől

Bánd – A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. és Bánd Község Önkormányzata hétfő délelőtt tartotta a Séd-patak felett átívelő, közjóléti program keretében épült híd ünnepélyes átadását.

Heffler Péter

Az ünnepségen Steigervald Zsolt, Bánd polgármestere mellett Takács Szabolcs kormánymegbízott is részt vett. Fontos, hogy működik a megyénkben egy olyan erdőgazdaság, mely megóvja a természetet, felhívja a fontosságára a figyelmet, megbecsüli munkatársait, és közjóléti beruházásokkal járul hozzá a megye épített, vagy természeti értékeinek megóvásához, vagy fejlesztéséhez - kezdte ünnepi beszédét a kormánymegbízott. - Amikor valamit építünk, az a teremtésről szól.

Schumacher István, a VERGA Zrt. vezérigazgatója (balról jobbra) Takács Szabolcs kormánymegbízott és Steigervald Zsolt, Bánd polgármestere adta át a hidat ünnepélyes keretek között (Fotó: Heffler Péter)

És mivel Szentgál és Bánd közigazgatási határát köti össze a most avatott híd, a két település lakói között teremthet kapcsolatot. Mindig örülök, ha Veszprém megye gazdagodik valamilyen fejlesztéssel, de külön örömöt nyújt, ha természethez kapcsolódó területeken létesülő beruházásról van szó - tette még hozzá Takács Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!