Hírek

2009.02.11. 03:28

Téli esték forralt borral

<b>Révfülöp</b> - Február közepétől várja az érdeklődőket a Téli esték rendezvénysorozata.

Kiss Nikolett

A hagyományos egyhetes program előadásait február 16-tól esténként 18 órakor rendezik az első négy alkalommal az evangélikus oktatási központban, pénteken pedig az iskolában. 

Hétfőn etiópiai élménybeszámolót tart A tányérajkúak földjén címmel Novák László természetfotós, másnap pedig A magyar kézilabdasport helyzete az olimpia, az Európa- és a világbajnokság után címmel dr. Kiss István, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Hajdu János szövetségi kapitány tart előadást. 

Szerdán a homeopátia mint alternatív gyógymód kerül terítékre, dr. Sasvári Ferenc homeopátiás szakorvos tolmácsolásában, dr. Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke pedig a tó értékeiről és turisztikai fejlesztési lehetőségeiről szól. 

Pénteken már az iskolában tartják az előadást, ott Németh József, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Vendéglős és Hagyományőrző Bizottságának elnöke és Ónódi Ferenc, a Magyar Grillszövetség elnöke kóstoló és bemutató keretében beszél a gasztronómiai hungarikumokról, a mangalica reneszánszáról. 

Február 21-én a révfülöpi polgárok bálját rendezik a Tóth vendéglőben. A rendezvénysorozathoz kapcsolódik a február 13-ai borverseny és a másnapi nyílt tűzű forraltbor-főző és farsangi süteménysütő verseny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!